Cantik, Sihat & Langsing

Jaga Diri… Untuk Sendiri

  • Ayat Seribu Dinar

    Thanks To for giving me this widget

    Get Widget



    Sidebar size (width)
  • PENGUMUMAN


    Para pelanggan yang budiman,


    Kami juga menjual Sutera dari Terengganu. Harga masih boleh dirunding. Silalah ke laman Sutera Terengganu

    http://www.sayangsutera.com


    Harga yang tertera adalah termasuk kos postage dan handling (Semenanjung sahaja). Kain sutera akan dipos sebaik pembayaran penuh dibuat. Booking dibenarkan untuk 3 hari dengan pembayaran booking sebanyak RM30. Duit booking tidak akan dipulangkan sekiranya pembayaran penuh tidak dibuat selepas 3 hari dan pihak kami berhak menjual kain tersebut tanpa sebarang notis.


    Berkuatkuasa serta merta penghantaran barang (kecuali Sutera Terengganu) akan dilakukan pada setiap Isnin dan Khamis menggunakan khidmat Poslaju.


    Pengesahan dan pembayaran perlu dibuat selewat-lewatnya pada hari Jumaat pagi (untuk penghantaran pada hari isnin) dan pada hari Rabu pagi (untuk penghantaran pada hari Khamis.


    Terima kasih atas kerjasama dan kesulitan amatlah dikesali.



    Ingin tambah pendapatan? Pengedar diperlukan.

    http://www.digital-reader.com/powerline04.htm


    Salam mesra,

    KEDAIKITA

    EMAIL : mama_pisces@yahoo.com

    YM : mama_pisces

    24 Responses to “PENGUMUMAN”

    1. ladyInBlue said

      salam.. kt mana nak beli corset envy di selangor? apa beza corset ni dgn corset2 di pasaran yg berharga beribu2 tu?? boleh jelaskan???

    2. Jua said

      salam,
      nk tau kat na bley beli set envy di penang?
      sy berminat nk beli set envy ni.
      kalo pos bpe harga semua skali?

    3. mamapisces said

      LadyInBlue,

      mama boleh poskan envy ni pada Lady… envy ni corset ekonomi sebab tu harga dia murah berbanding dengan corset mewah di pasaran…

      check email ye..

    4. sara said

      Assalamulaikum mama ….

      saya berminat dgn girdle yang mama hebahkan tu . macam mane untuk saya dapatkannye ? boleh ke hantar ke ktn , pahang ? macam mane nak buat pesanan?

    5. mamapisces said

      Salam semua,

      semua pertanyaan mama dah jawab pada email masing2 ye…

      terima kasih…

    6. asya said

      salam… mama boleh kasi contact number..saya berminat nak tahu lebih detail

    7. mamapisces said

      salam semua,

      yumi, mas dan asya….check email ye….

    8. sue seremban said

      seremban ada tak jamu pembayun? bleh bagi contact number tak… please

      saya memang ada masalah besar. Saya x tahu macamana nak repair payudara saya selepas menyusukan anak. macam2 produk dah cuba. tapi hasilnya amat mengecewakan saya.

    9. mamapisces said

      salam,

      asya…boleh bg email address yg betul? mama ada antar email tp return…

    10. mamapisces said

      sue,

      check email… terima kasih..

    11. asmasofe said

      Hai mama,
      saya nak tau…kat ruangan pemakanan tu, utk setiap masalah ada disertakan produk yg perlu diambil.soalan saya berapa titik yg perlu diambil bagi setiap masalah/penyakit yg dihidapi?
      contoh:demam panas(produk)-tm1+tm5+vc1
      berapa titik tm1 yg perlu diambil?

      ingin penjelasan,terima kasih!

    12. mama_pisces said

      salam,

      Asmasofe… mama dah emailkan..

      terima kasih.

    13. mamapisces said

      salam,

      Sesiapa yg ada transfer duit pada mama minta letak email address mama pada third party email address atau emailkan pada mama bukti pembayaran dan utk produk apa pada email mama…

      minta kerjasama ye…

      terima kasih..

    14. siti aisah said

      Hai mama,

      Jamu pembayun tu apa? Apa khasiatnya dan ada efek apa-apa tak.

    15. mamapisces said

      hai Siti Aishah,

      Jamu pembayun tu utk menjaga payudara… bergantung pada individu… ada yg mkn payudara rasa sengal.. berdenyut..

    16. Aisha Adnan said

      assalamualaikum mama…

      sy nak beli sabun lulur sari herba tu…
      sy dah emel pn asykin tp die tak reply…
      sy dah call banyak kali tp die tak angkat…
      sy tak tau ape masalahnye tp ini cukup mengecewakan sy…
      sy cume nak order sabun tu…
      sy harap mama bole tolong…

      maaf klu sy menganggu…

    17. mamapisces said

      salam aisha,

      mama minta maaf sgt… ingatkan dah selamat dpt sabun…. xpe check email ye..

    18. irah said

      Bagaimana untuk membeli sabun lulur sari herba.Saya puas mencari di Tampin tp tiada kedai yang menjualnya.

    19. Nozie said

      hi mama,

      saya nak tau lebih lanjut mengenai korset/girdle ya..
      please email saya.. nurzihanie@holidaycity.com

      thanks.

    20. anisha said

      assalammualikum…’saya nak tanya berapa harga corset ini yer…tolaong emaolkan maklumat lanjut pasal corset ni

    21. Mama_pisces said

      Salam Anisha,

      Saya dah email pada Anisha berkenaan corset & girdle…

    22. sharifah said

      Anda ada bisnes? produk & servis yang bagus? Inginkan ramai downline? Mahu hebahkan sesuatu? Jadikan minisite/web jualan sebagai medium pemasaran anda.

      Dapatkan Pakej Minisite Blogger, anda mampu bina web jualan sendiri. Kini bina web jualan/minisite semudah ABC dengan Pakej Minisite Blogger.Dapatkannya di: http://minisite4blogger.blogspot.com tq

    23. Saya seorang Part Time Blogger.. Dah lama saya berminat untuk buka kedai runcit online.. Akhirnya impian saya berjaya direalisasikan.. Saya bercita-cita untuk menjual pelbagai barangan dengan harga diskaun.. Sambil memberi peluang kepada orang lain untuk menjana pendapatan. Saya berminat juga untuk menjual Sutera Terengganu.. Boleh emailkan kepada saya senarai harga?

    24. Tamilselvi Nadaraja said

      Saya nak beli jamu sari ratus.. macam mana ye

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s