Cantik, Sihat & Langsing

Jaga Diri… Untuk Sendiri

 • Ayat Seribu Dinar

  Thanks To for giving me this widget

  Get Widget  Sidebar size (width)
 • Advertisements

  TAMBAH PENDAPATAN?


  MENJADI PENGGUNA BIJAK DI SINI

   

   

  DAFTAR PERCUMA DI SINI

   

  APAKAH YANG DIMAKSUDKAN DENGAN PENGGUNA BIJAK?

  Adakah kedai atau pasaraya kegemaran anda membayar anda kerana mengesyorkan orang lain membeli di kedainya?

  Adakah kedai kegemaran anda menghargai anda apabila anda membeli dari mereka berterusan?

  Adakah kedai kegemaran anda menawarkan potongan harga dan rebat ke atas setiap barangan yang anda beli dari mereka?

  Adakah kedai kegemaran anda mempelawa anda menjadi rakan kongsi dalam perniagaannya?

  PENGGUNA BIJAK PENDAPATAN MELONJAK

  http://www.digital-reader.com/powerline04.htm

  Apakah itu konsep pengguna bijak dan bagaimana ia boleh menghasilkan pendapatan? Pengguna bijak adalah pembeli yang mendapat pulangan semula keuntungan apabila mereka membeli barangan keperluan mereka.

  Cuba anda fikirkan, apabila kita membeli di pasaraya, adakah anda di beri (pulangan dari segi pendapatan selain dari barangan tersebut? Malahan apabila anda mengesyorkan kepada rakan-rakan anda untuk membeli di pasaraya tersebut adakah anda di beri komisyen atas pengiklanan anda itu. Pasti tidak!! Yang pasti mendapat hasil wangnya ialah pasaraya itu sendiri. Malahan anda tidak dikenali langsung. Walhal andalah yang secara tidak langsung mengiklankan kepada rakan2 anda untuk berbelanja di pasaraya tersebut. Jadi apabila kita berbelanja di pasaraya, wang kita sentiasa keluar tapi tak masuk kembali. Konsep pengguna bijak iaitu dalam Bahasa Inggeris “prosumer” telah di perkenalkan oleh guru pengguna bijak iaitu Mr. Bill Quain PhD . “Prosumer” adalah gabungan dari dua perkataaan iaitu “producer” (pengeluar yang mendapat wang) dan ‘customer’ (pengguna yang mengeluarkan wang). Dalam konsep pengguna bijak kita meraut mendapat sambil berbelanja yang bererti wang mengalir keluar dan wang juga mengalir masuk. Tidak kira samada sikit atau banyak. Adakalanya ia melebihi pendapatan kerja kita sepenuh masa.

  Sudah tiba masanya pengguna berfikir bukan sahaja sebagai pengguna yang melihat dunia hanya untuk membelanjakan wang semata-mata tetapi ubah kepada kaca mata pekedai bagaimana mendapat wang dari perbelanjaan tersebut.

  Jadi untuk menjadi pengguna bijak maka perlulah kita ubah pasaraya kita ke Pasaraya REVELL yang telah 18 tahun memberi ganjaran pendapatan selain daripada produknya yang berkualiti. Bukan sahaja pendapatan tetapi juga penjimatan dengan harga barangannya rendah dari pasaran dan banyak kempen percuma sebagai mengenang jasa pengguna membeli di REVELL. Jadi berbelanja di REVELL dapat produk berkualiti, dapat penjimatan, dapat kempen percuma dan dapat pendapatan. Itulah dia PENGGUNA BIJAK.

  Jika pada setiap bulan anda pergi membeli-belah di Pasaraya yang tidak memberikan anda apa-apa pulangan, mengapa tidak anda menjadi PROSUMER bersama REVELL??

  Jadi lah PROSUMER!!

  (1) Producer= Make Money
  (2) Consumer= Spend money
  (3) Pro-sumer=Make money while spending money

  PROSUMER = Producer + Consumer = PENGGUNA BIJAK

  http://www.digital-reader.com/powerline04.htm

  Barangan adalah pelbagai dan memenuhi keperluan anda .

  FIKIRKAN perkara berikut??

  Bersama REVELL anda bukan sahaja dapat menjimatkan wang tetapi anda boleh mendapat pendapatan sampingan dengan mengajak adik-beradik, saudara-mara, rakan-rakan dan sesiapa saja yang bergelar manusia untuk menyertai REVELL dan membantu mereka melakukan seperti apa yang anda lakukan..

  Ada keinginan menyertai REVELL??

  Hidup, penuh dengan drama, penuh dengan cabaran, dan segalanya adalah realiti. Bagaimana kehidupan anda sekarang? Penuh dengan warna-warna yang indah? Anda bahagia dengan keadaan anda sekarang atau anda ada terfikir atau tercari-cari ‘Peluang Baru’ yang akan memberi kepuasan dalam hidup anda?

  Apakah IMPIAN hidup anda?

  Pejamkan mata dan bayangkan kehidupan anda 2 tahun, 5 tahun atau 10 tahun dari sekarang! Adakan keadaannya berbeza dari sekarang ataupun serupa saja. Bayangkan apa yang anda inginkan, kehidupan anda, anak-anak anda isteri anda dan juga kedua ibubapa anda. Bolehkah anda mencapai impian anda 5 tahun dari sekarang ?

  Dengan KUASA PEMBELIAN sedia ada anda, segala impian anda boleh tercapai. Apa yang perlu hanyalah sedikit masa, usaha, keinginan dan kesungguhan anda sendiri untuk mencapai impian tersebut.

  Matlamat REVELL adalah untuk membantu anda menjadi PROSUMER iaitu anda dapat berbelanja sambil berjimat dan mendapat ganjaran untuk setiap ringgit yang anda belanjakan dan membantu anda mengecapi kesejahteraan hidup dengan mencapai Kebebasan Masa dan Kewangan.

  http://www.digital-reader.com/powerline04.htm

  Advertisements

  6 Responses to “TAMBAH PENDAPATAN?”

  1. ADMIRAL said

   Bagimana hendak menjadi ahli dalam web INI.

  2. ain said

   salam.saya ain dari nilai N9.dah jadi ahli revell.tapi saya tak dapat hala tuju yang sebenarnya untuk tambah pendapatan.saya seorang suri rumah yang memerlukan pendapatan untuk membantu diri sendiri,anak dan suami yang saya kasihi.

   • Mama_pisces said

    boleh hubungi semula upline puan. minta dia bantu. Tp sy sarankan puan mula menggunakan barangan revell seperti sabun basuh, pencuci pinggan, jus, pencuci toilet. Dan kongsikan dgn kawan2, jiran, adik beradik.

  3. deqlis said

   revell nie dah lama ke kat m’sia? ok tak brgn dia?

    JOM USHA: Deqlis dah join..uolls dah ker?? Pendapatan Sampingan Berblog Dengan HeartBeat.My …!

    JOM JOIN: MY 1st GA hingga 3 Feb 2011…:-)

  4. Proper planning is essential much before the remodeling
   work is kitchen cabinets completed. I found some old doors.

   And in this case, your trash is also your treasure!

   Windsor Maple: this is a complete kitchen cabinet refacing.
   Using a 220-grit sandpaper, give the doors a light sanding of all
   painted surfaces at this point. Cherry wood has a timeless quality to it that you get an expert if you plan to make dramatic color change,
   and AIDS in the pre-promote and maintain the integrity of the color.

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  w

  Connecting to %s

   
  %d bloggers like this: